Pagina wordt geladen ...

Service

Als u de showroom van Woltinge Auto’s binnenloopt, vindt u meteen bij de entree de servicebalie. Hier staan we iedere Mercedes-Benz rijder die belt of langskomt te woord. Ook verrichten we de minder complexe werkzaamheden meteen zelf. Daardoor wordt u snel geholpen en houden de monteurs in de werkplaats hun handen vrij voor datgene waar ze heel goed in zijn: sleutelen aan de Mercedes-Benz. U kunt ook bij de servicebalie terecht voor een proefrit en natuurlijk voor overleg over de te koop staande modellen. Samen zoeken we met u naar de beste oplossing.

Als u eenmaal een passende auto heeft gevonden en wilt aanschaffen, bieden we een uitgebreid pakket aan service-mogelijkheden:

Financiering

In samenwerking met onze betrouwbare en ervaren financieringspartner Carmeleon bieden we diverse financieringsproducten voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Financiering

Verzekering

In samenwerking met onze betrouwbare en ervaren verzekeringspartner Carmeleon/Generali Verzekeringen zorgen we voor een passende verzekering, voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.
Enkele unieke polisvoorwaarden zijn:

  • Geen eigen risico
  • scherpe premies & reparaties altijd bij Woltinge Auto's.

 

Bereken uw premie

Woltinge Auto's, uw Mercedes specialist. Kom eens langs voor een proefrit en ervaar het zelf.